Ashton Kutcher verdient het meest

Zo wordt Ashton Kutcher slapend rijk.

Oké, we hadden dus een rolletje in Two and a Half Men moeten scoren. Ashton Kutcher is voor het tweede jaar op rij de bestverdienende tv-acteur ter wereld. Voor hem was dat, jawel, die andere Two and a Half Men-ster Charlie Sheen. Waar kunnen we auditie doen?

 

THAT MILLION DOLLAR SHOW
Waar we ook een hoofdrol in hadden moeten snatchen: That 70's Show. Door de eindeloze herhalingen, downloads en dvd-verkopen van de briljante tv-serie wordt Ashtons bankrekening ook slapend gespekt. Daarnaast investeerde de slimme vogel ook nog eens vroegtijdig in Skype en Spotify, waardoor zijn loonstrookje per jaar op een schamele $24 miljoen uitkomt, zo rekende zakenblad Forbes uit. Hatsa!

Advertisement - Continue Reading Below

 

En dan hokt Ashton Kutcher ook nog eens met de knapste vrouw ter wereld. Zucht. >

 

Een knappe tweede plek in de lijst van bestverdienende tv-acteurs is voor (daar is die verdomde serie weer) Two and a Half Men-acteur Jon Cryer, die het afgelopen jaar $21 miljoen binnenhengelde met zijn acteerwerk.

 

Grappenmaker Ray Romano (van Everybody Loves Raymond) kaapt de derde plek weg met een fikse $16 miljoen. De top 5 wordt afgemaakt door How I Met Your Mother-ster Neil Patrick Harris ($15 miljoen) en NCIS-acteur Mark Harmon (ook $15 miljoen).