ELLE USA ♥ Melissa McCarthy

ELLE USA maakt een statement en zet plussize-actrice Melissa McCarthy op de cover.

Jaarlijks staat het novembernummer van de Amerikaanse ELLE in het teken van dé vrouwelijke celebs van dat jaar; Women in Hollywood. In de nieuwste uitgave zette ELLEde actrices Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Pénelope Cruz en Melissa McCarthy in het spotlicht. Niet alleen door middel van interviews in het magazine zelf, alle vier de actrices kregen ook een eigen cover.
      

Maar niet iedereen is even is even dol op die van Melissa McCarthy. Niet vanwege Melissa zelf, daar is het publiek lyrisch over. Want: Melissa is een plussize-vrouw. En een mooie ook. Maar de ophef is gericht op de foto zelf, de The Heat-actrice zou er nogal bedekt opstaan. June Thomas, redacteur van Slate, rept op de website: ‘Deze editie kiezen ze plussize-vrouw McCarthy en dan fotograferen ze haar in een Marina Rinaldi-jas die zó groot is, dat er een extra persoon bij past. McCarthy’s haar bedekt een kwart van haar prachtige gezicht en met haar handen diep in haar zakken gestopt, zijn haar kuiten en haar hals het enige zichtbare stukje huid. Misschien weet fotograaf Thomas Whitesite alleen hoe hij dunne, insectachtige modellen op de foto moet zetten, want hij heeft blijkbaar geen idee hoe hij McCarthy’s curves het mooist vast moet leggen.’ Ai. Dat zijn pittige woorden.
    

Advertisement - Continue Reading Below

Zien: wat draagt uw ELLE-redactie? >

    

ELLE ♥ MELISSA MCCARTHY
Maar onze collega’s in de USA strike back. En flink ook. ‘Bij al onze shoots kiezen onze stilisten items waar de sterren zich prettig in voelen. En dat is hier niet anders: Melissa vond deze look prachtig én het staat fantastisch op onze cover,’ verklaart ELLE USA tegen US Magazine. ‘We zijn ontzettend blij dat we haar een ereplaats kunnen geven als één van onze Women in Hollywood-vrouwen van dit jaar.’

   
Shop ELLE’s novembercover: 11x sugar & spice >