Victoria Beckham wil Chanel-huis

Bovenaan Victoria Beckhams wensenlijst: een huis als dat van Coco Chanel. En haar wens is een bevel.

Victoria Beckham plundert haar spaarrekening. Niet voor wederom een nieuw paar designerschoenen of een knappe tas. Maar voor haar huis. Sinds haar fotoshoot afgelopen jaar met Chanel-frontman Karl Lagerfeld in het voormalige huis van Coco Chanel voor de Franse ELLE, is de ex-Spice Girl helemaal verknocht aan Chanels interieur. Dus nu er een verhuizing op stapel staat grijpt Victoria haar kans en zet ze haar zinnen op haar droominterieur. 
  
Zien: Karls nieuwste zomerontwerpen voor Chanel >

Advertisement - Continue Reading Below

   
HUIS ALS COCO CHANEL
Zo gezegd, zo gedaan. Vic plundert haar spaarrekening (lees: trekt er twee miljoen dollar (1,46 miljoen euro) vanaf) en maakt een plan. Een anonieme, maar zelf benoemde goede kennis van Vics vertelt daarover aan Closer Magazine: ‘Ze wil dat haar huis eruit ziet als hoe Coco Chanels huis eruit zag. Dat is haar favoriete plek van de hele wereld. Ze houdt van de elegante look en de statement pieces, zoals de spiegelwand bij de trap en enorme kroonluchters aan de plafonds, maar ook van de zwart-wit combinatie.’   
   
Nu in Den Haag: tentoonstelling Chanel: de Legende >

   
Gelukkig krijgt hubby David Beckham ook nog een beetje inbreng. ‘Victoria regelt een professionele keuken voor David, hij houdt van koken,’ aldus de bron. Van het geld dat nog over is laat Miss Becks een modestudio voor zichzelf bouwen. Ook bovenaan haar moet-ik-hebben-lijst: een enorm scherm, zodat ze op life size-formaat kan skypen met haar kids. Family time anno 2013.