Prins George krijgt zeven peetooms en -tantes

Wat zijn ze toch lekker rebels, die Kate en William. Wederom breekt het prinselijk paar met de royal tradities. Dit keer door een whopping zeven(!) godparents voor hun spruit, Prins George, aan te wijzen.

Willen ze baby George verzekeren van genoeg verjaardagscadeaus of konden ze gewoonweg niet kiezen? Wie het weet mag het zeggen, maar feit is dat de doop die vanmiddag om 15.00 uur Britse tijd zal plaatsvinden in Chapel Royal, St James’s Palace (waar Prinses Diana ooit opgebaard lag), een gezellige bedoeling zal worden.

 
DREAMTEAM
Rijst natuurlijk meteen de vraag wíe Will en Kate dan precies geschikt vonden als peetooms en -tantes. Welnu, het is een gezellige mix geworden van oude studievrienden (William van Cutsem van William, Emilia Jardine-Paterson van Kate en Oliver Baker, bevriend met beide), Williams lievelingsnichtje, Zara Tindall, Kate en Williams goede vriendin en vertrouwenspersoon van wijlen Prinses Diana, Julia Samuel, de zoon van de The Duke of Westminster, Earl Grosvenor, en Jamie Lowther-Pinkerton, een voormalig privédocent van William en Harry.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De perfecte lokken van Kate Middleton worden binnenkort in model gebracht door de voormalige haarstilist van prinses Diana >

 
De oplettende lezer heeft meteen in de smiezen dat noch Prins Harry noch Pippa Middleton in het rijtje zijn opgenomen. Wél is bevestigd dat zij beide aanwezig zullen zijn bij de doop. Net als – natúúrlijk – Queen Elizabeth, Prins Charles, Camilla en de ouders en broer van Kate. Na de doop zal het gezelschap nog samen thee drinken, mét – geheel volgens de traditie, dat dan weer wel – een stuk van het bovenste gedeelte van William en Kate’s bruidstaart.

 
Zodra er foto’s worden uitgebracht van de doop van Prins George, gemaakt door de jonge Britse fotograaf Jason Bell, zie je die natuurlijk hier, op ELLE.nl.

 

Geniessen: dit zijn Prins William & Kate Middleton door de jaren heen >