Miranda Kerr & Orlando Bloom: hoe het allemaal begon

Over. Finito. Voorbij. Miranda Kerr en Orlando Bloom zijn niet meer. En het begon allemaal zo mooi…

Meest gelezen

Victoria’s Secret Angel hete Hollywood-acteur= match made in heaven. Zou je toch denken? Helaas komt zelfs aan de mooiste liefdessprookjes een einde, en zetten ook Miranda en Orlando na zes jaar een punt achter hun relatie. Boehoe.

 

Om onszelf nog even te herinneren aan de zoete tijden van Morlando (KerrBloom? Mirando? Bloomerr?) blikken we terug op hun liefdesverhaal. Er was eens…

 

2007: DE EERSTE ONTMOETING
… een belachelijk knap Victoria’s Secret-model uit Australië die een smeulend hete Hollywood-acteur in 2007 tegen het bevallige lijf liep op een feestje. Maar, het model was minder snel te verleiden dan de acteur dacht. Toch gaf hij niet op en uiteindelijk ging ze toch overstag. Later zei Miranda hierover: ‘I think it was his persistence that won me over. Maybe he wanted me because he thought he couldn't have me.’ Hier kunnen we dus een wijze les uit trekken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

2008: SAMEN NAAR EEN EVENT
Een jaar laten kwam het befaamde koppel voor het oog van de hele wereld uit de kast: hun eerste publieke optreden samen. Miranda en Orlando bezochten druk knuffelend de paardijraces in Sydney samen. Een dag daarvoor had Orlando voor het eerst handjes geschud met de ouders van het topmodel.

 

2009: JENNIFER ANISTON?!
Shock: eind 2009 leek Orlando plots een scheve schaats te rijden! De acteur werd samen met Jennifer Aniston in het zwembad van een Mexicaans resort gespot. Foei! Of viel het toch mee? Later beweerden de twee acteurs dat ze daar alleen samen waren voor het huwelijk van een gezamenlijke vriend. Hmm…

Meest gelezen

 

JUNI 2010: DE VERLOVING
Hoewel Miranda Kerr en Orlando Bloom altijd heel geheimzinnig doen over hun privéleven, was daar in juni 2010 dan toch het grote nieuws: het koppel ging trouwen.

 

JULI 2010: DAAR KOMT DE BRUID…
Kort na de officiële aankondiging stapten Miranda Kerr en Orlando Bloom op 22 juli 2010 in het huwelijksbootje tijdens een hele intieme en hush-hush ceremonie. Volgens ingewijden was het niet gepland om zo snel te trouwen, maar was er een belangrijke reden voor…

 

AUGUSTUS 2010: BABYNIEUWS!
… en die reden werd kort daarna uit de doeken gedaan: er was een kleine Bloom op komst. Miranda liet jubelend weten: ‘I've always been open about wanting to be a mother one day, and I've always thought Orlando would be a great dad.’ Ah gut.

 

2011: FLYNN BLOOM
Zeven maanden later, op 6 januari 2011, werd de o-zo zoete Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom geboren. Het koppel maakte het heuglijke nieuws via Miranda’s blog bekend: ‘He weighed 9lb 12 ounces (a very healthy and big baby boy). I gave birth to him naturally; without any pain medication and it was a long, arduous and difficult labour, but Orlando was with me the whole time supporting and guiding me through it. I could not have done it without him.

 

2012: TROUBLES IN PARADISE?
Eind 2012 doken de eerste geruchten op over een mogelijke breuk. Miranda werd trouwringloos gespot op een feestje waar ze verdacht cosy was met Leonardo DiCaprio. En we weten allemaal hoeveel Leo houdt van langbenige Victoria’s Secret Angels…

 

DECEMBER 2012: MOEDER BLOOM ONTKENT
In december van dat jaar sprong Orlando’s moeder echter voor het koppel in de bres en verklaarde dat de geruchten over een mogelijke scheiding ‘totale onzin’ waren.

 

2013: SAMEN NAAR DE GOLDEN GLOBES
Daarna ontkrachtten Miranda en Orlando zelf ook nog maar eens even de geruchten door – een tikkeltje ongemakkelijk, dat wel – samen op de rode loper bij de Golden Globes te verschijnen.

 

OKTOBER 2013: DE BREAK-UP
Vandaag kwam dan toch de aap uit de mouw: Miranda en Orlando zijn al een paar maanden uit elkaar. Volgens insiders was hun drukke werkschema één van de belangrijkste redenen voor de break-up.

 

Slideshow: Miranda Kerr & Orlando Bloom door de jaren heen >