Nieuw koppel: Alexander Skarsgård & Taylor Swift

Taylor ‘ik doe langer met sokken dan met bekende vriendjes’ Swift(ly) heeft het nu op Alexander Skarsgård voorzien.

En da’s jammer. Heel. De oudere acteurs waar Taylor immers haar klauwtjes in weet te zetten, worden er niet bepaald beter van (jep, we kijken naar jou Jake Gyllenhaal). Maar, shock-horror-crap, dit gerucht blijk toch echt zeer hardnekkig: Alexander Skarsgård en Taylor Swift daten.

 

SKARS & SWIFTLY
De twee werken du moment samen aan de film The Giver in Zuid-Afrika en daar zou de vonk flink zijn overgesprongen. Dammit. Blijkbaar is de Zweed niet al te bang om in een cheesy break-up-liedje van Swiftly terecht te komen, want volgens insiders steken ze hun prille romance niet onder stoelen of banken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Waar Taylor met haar 23 jaar al een aardig lijstje heeft opgebouwd – een kleine greep: Harry Styles, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal, Joe Jonas, John Mayer en Conor Kennedy – is Alexander Skarsgård verrassend lang single geweest na zijn break-up met Kate Bosworth. Onlangs ging wel het gerucht dat de 37-jarige knapperd zou daten met actrice Ellen Page, maar de twee verklaarden onlangs slechts ‘hele goede vrienden’ te zijn. Hmm…

 

Olivia Wilde en Jason Sudeikis hebben groots nieuws! >