Rihanna is Viva Glam-ambassadrice & Adriana Lima koopt een jacht

Die voelde je op je klompen aankomen; RiRi is benoemd tot MAC’s gloednieuwe Viva Glam-ambassadeur.

‘Viva Glam spokespeople are provocative, alternative and influential,’ zo luidt het credo bij MAC Cosmetics. En laat Rihanna (die de vakjes achter al deze functie-eisen met een dikke 'V' mag aanvinken) nou toch al dikke vrinden zijn met de make-upgoeroes van MAC. Een één-tweetje van heb ik jou daar dus, dat de zangeres in de voetsporen mag treden van o.a. Ru Paul, Mary J Blige, Elton John en Lady Gaga als officiële ambassadrice van MAC’s Viva Glam.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Rihanna zal als ambassadrice het gezicht zijn van de nieuwe campagne van de Viva Glam-lipstick, die al sinds 1994 geld en aandacht inzamelt voor mensen die lijden aan HIV en Aids. MAC houdt de lippen nog stijf op elkaar over de looks van de campagne, maar naar verluidt kunnen we ‘m in januari 2014 in de bladen bewonderen.

 

SCHUITJE VAREN, COCKTAILTJE DRINKEN
Adriana Lima besloot ook iets voor het goede doel te doen. Ze schonk het Adriana Lima Fonds (lees: zichzelf) een zogeheten mini-superyacht. Ach, de Braziliaanse Victoria’s Secret Angel is niet voor niets één van de best betaalde modellen ter wereld zullen we maar denken. Het million dollar schuitje arriveert naar verluidt later deze week in Miami, Adriana’s woonplaats.

 

Het allerbest betaalde model ter wereld is nog altijd Gisele Bündchen >