Must-see! Marks & Spencers A-list kerstcommercial

Haal de ballen maar vast van zolder; als we Marks & Spencer mogen geloven is Kerst al begonnen. Het Britse warenhuis is er vroeg bij dit jaar en lanceert vandaag haar gloednieuwe tv-campagne vol A-list sterren.

Kerst, het is de enige tijd van het jaar waarbij cliché’s geoorloofd zijn. En dus trok Marks & Spencer alles uit de kast; naast vaste gezichten Rosie Huntington-Whiteley en male model David Gandy, tikten ze actrice Helena Bonham Carter op de schouder en zetten ze een korte film in elkaar die overloopt van de geijkte magic & sparkle-elementen.

 

Het verhaal: Rosies hondje loopt weg en tijdens haar zoektocht belandt ze van de ene Alice in Wonderland-scène in het andere Aladdin-tafereel. En – spoiler alert! – zoals het een waar sprookje betaamt, leeft ze uiteindelijk nog lang en gelukkig.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Wij werden er stiekem very merry van. Morgen gaat de tv-commercial, gemaakt door regisseur Johan Renck, die ook muziekvideo’s voor o.a. Beyoncé en Madonna op zijn naam heeft staan, pas officieel de ether in. Maar wij mogen hem je vandaag al laten zien. Enjoy!

 

Zien wij daar knus en wel Doutzen Kroes en Christy Turlington onder de kerstboom liggen voor H&M? >