Drew Barrymore opnieuw zwanger

Drew Barrymore en haar man Will Kopelman zijn in verwachting van een tweede kindje.

De ooievaar heeft het maar druk met de familie Barrymore-Kopelman. Pas dertien maanden na de geboorte van dochtertje Olive is Drew opnieuw zwanger. Dit bevestigde de manager van de actrice aan People Magazine. Of het een broertje of een zusje zal worden voor kleine Olive is nog niet bekend gemaakt.  
 
Ook Kerry Washtingon is zwanger, toekomstige BFF’s in de maak? >
 
VON TRAPP IN THE MAKING
Barrymore zei afgelopen zondag tijdens het LAMCA Art Film Gala (waar ze in een opvallend wijde jurk van Vivienne Westwood Anglomania verscheen) nog dat ze haar dochtertje graag een speelmaatje wilde geven: ‘Ik was zelf enigst kind en het was erg eenzaam. Ik wil dat mijn kinderen samen door het leven kunnen rennen en hun ogen kunnen rollen naar hun ouders. Uiteindelijk zou ik wel negen kinderen willen, dus hoe dan ook: broertjes en zusjes zullen er komen!’
 
Logisch dat de 38-jarige actrice vaart wil zetten met dit doel voor ogen. Toen ze vorig jaar met kunstinkoper Will Kopelman het huwelijksbootje instapte had Barrymore al twee mislukte huwelijken achter de rug. Eenmaal de ware liefde gevonden, kan Drews droom van een eigen Von Trapp-familie dan misschien toch nog uitkomen.
 
Ja Drew, dat wordt dus even niet nippen aan je eigen Barrymore Pinot Grigio. Good luck with that!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Benieuwd wat Blake Lively’s fitnessgeheim is? >