How to throw a white party: aankleding deel 2

Geen spectaculaire All White Party zonder even zo spectaculaire aankleding. Capax Infiniti deelt 7 tips.

1. Haal witgoed op de markt, goedkope tweedehands witte kleding als hemden, lakens, jurken et cetera. Span een witte waslijn door de ruimte en hang op als slingers.

 

2. Verzamel een tijdje al je glaswerk. Al deze doorzichtige potjes kun je vullen met schelpjes (goeie reden om weer eens naar het strand te gaan!), parels (kijk eens op de markt), veertjes, steentjes, kralen, glitters, wit zand (dierenwinkel) en natuurlijk kaarsen.

Advertisement - Continue Reading Below

   

3. Een feestje is geen feestje zonder confetti. Een grote zak witte confetti is zo aangeschaft. Mocht je deze liever niet rondstrooien in je huis, dan kun je er ook potten of vazen mee te vullen. Ook heel gezellig: een witte koffer (markt en spuiten maar) vol met witte confetti.

  

4. Glitters zijn altijd een feestje: glitteraction.com!

  

5. In de kringloopwinkel kun je heel makkelijk aan goedkope spullen komen. In combinatie met een spuitbus met witte verf (kleur 1910, sneldrogende verf) kom je dan heel ver.

Meest gelezen

 

6. Uiteraard is het heel feestelijk om je ruimte te vullen met witte ballonnen, in de lucht of gewoon op de grond.

  

7. Witte hapjes! Denk aan popcorn, kersen en aardbeien gedipt in witte chocolade marshmallows, witte cocktails en cakejes versierd met wit glazuur.

   

Capax Infiniti. A Time Traveling business is het Amsterdamse bedrijfje van twee Mexicaanse zussen. Met magische koffers vol bijzondere spulletjes zorgen zij voor vertier en hapjes, bijvoorbeeld op het Magneetfestival: facebook.com.

  

Hoe fiks je snel en voor weinig een All White Party? In ELLE december vroegen we het de pro’s. Maar het regende tips en die willen we je niet onthouden. Hier vind je ze allemaal >