Adam is de sexiest man alive?

.

Meest gelezen

Ryan Reynolds, Bradley Cooper, Channing Tatum, Ryan Gosling en Adam Levine. Wie hoort er niet in het rijtje thuis? Sinds gisteren is het antwoord op deze vraag Ryan Gosling. Ryan is de enige van de vier mannen die, als we de geruchten moeten geloven, aan het einde van dit jaar nog nooit is uitgeroepen tot People’s Sexiest Man Alive. Hoe onwaarschijnlijk dat ook klinkt...

 

Volgende week woensdag maakt People bekend welke superster de twijfelachtige eer van meest sexy man dit jaar ten deel valt. Sinds gisteren wordt hardop gefluisterd dat dit Adam Levine zal zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Opvallend, omdat People meestal redelijk goed is in het geheimhouden van de winnaar – in ieder geval minstens tot een dag voor de onthulling. Maar ook opmerkelijk omdat niemand Adam zelfs maar op de shortlist had staan. Hij is de meest onverwachte winnaar in jaren, en daar rekenen we ook het jaar bij dat niet Ryan Gosling maar Bradley Cooper ‘m won.

 

IS HET GERUCHT DAN WEL WAAR?

Die kans is aanzienlijk. Het verhaal komt namelijk van Gossip Cop, een site die – net als People – de sterren en hun publicisten het liefst te vriend houdt. Daarom plaatsen ze meestal geen random sappige roddels enkel voor de kliks, ze willen de goede band met de sterren niet riskeren.

Meest gelezen

 

Gossip Cop is de site waar de sterren zelf naar toe gaan als ze een hardnekkig gerucht willen ontkennen. Toen de verhalen over George Clooneys affaire met Eva Longoria rondgingen, belde Georges mensen Gossip Cop om het de kop in te drukken. Toen onlangs werd geschreven dat Taylor Swift op de filmset met Alexander Skarsgard aan het rommelen was, stuurde Gossip Cop een alert uit om dit te ontkennen.

 

Ook People en Gossip Cop schijnen dik met elkaar te zijn. Dat de site het nieuwtje nu als eerste en out of the blue brengt, kan wijzen op een door People zelf geïnitieerde lek. Niet eens zo’n slecht idee als je er over nadenkt.

 

RYAN, RYAN, CHANNING EN BRADLEY

Adam Levine zou een opmerkelijke keuze zijn, eentje waarvoor mensen wellicht even warm gemaakt moeten worden. Past hij thuis in het rijtje Ryan, Ryan, Channing en Bradley? Niet echt. Alleen al omdat hij geen filmster is. (De laatste niet-filmster die de verkiezing won, was JFK junior. Om maar even aan te geven wat de standaard was.)

 

De Sexiest Man was meestal een titel voor de Brad's en Georgen van deze wereld. En - misschien stoot ik nu wat Victoria’s Secret-modellen tegen het hoofd -  een jurylid van The Voice met een arm vol tatoeages past wat mij betreft niet helemaal in dat segment. Nu was Channing Tatum vorig jaar als redelijke nieuwkomer in Hollywood ook verrassend, al was dat het jaar waarin de acteur in vrijwel iedere film speelde. Het was Channings jaar dus paste de titel daar ook wel bij. Maar wat heeft Adam Levine dit jaar gedaan behalve modellen gedumpt en ten huwelijk gevraagd?

 

Er zijn uiteraard heel veel mensen die Adam vreselijk sexy vinden. Dat neemt niet weg dat deze keuze opmerkelijk blijft. Vandaar dus misschien dit lek. Wanneer People nu op woensdag de cover onthult en het is Adam, zijn we al een beetje aan gewend aan het idee dat hij ‘sexiest’ is. En dat het gerucht er dit jaar voor zorgt dat we nu bijna een week voor de onthulling al uitgebreid over de Sexiest Man Alive-verkiezing praten, zal ook een leuke bijkomstigheid zijn.

 

VOOR ALLE GOSLING-FANS

Woensdag weten we het zeker. Genoeg tijd dus nog voor de Gosling-fans om opnieuw ‘Ryan got Robbed’-borden te maken en voor het kantoor van People te protesteren