Een van de beste manieren om € 3,49 uit te geven

Scoor een fikse dosis karma- én stijlpunten voor maar € 3,49. Mode-illustrator Piet Paris ontwierp een pak knappe pleisters, waarvan de opbrengst naar het Emma Kinderziekenhuis AMC gaat. Doutzen is er al mee gespot.

Goede daad van de dag: pakje pleisters van Piet Paris voor het Emma Kinderziekenhuis kopen. Van de opbrengst wordt € 2 gebruikt om van het Emma hét kinderziekenhuis van de toekomst te maken.  Met nog betere zorg, veel wetenschappelijk onderzoek, goede faciliteiten en de beste psychosociale omstandigheden voor zieke kinderen en hun ouders. De pleisters zien er nog leuk uit ook.

    

NET ALS DOUTZEN

Wil je het helemaal goed doen? Plak de pleister dan op een zichtbare plek op. Doet tout Bekend Nederland (waaronder Doutzen Kroes) ook. Zo vraag je meteen steun voor dit goede doel aan je oplettende medemens.

Advertisement - Continue Reading Below

     

Een pakje Emma Pleisters kost € 3,49 en is vanaf 25 november te koop via de webwinkel op www.emmapleister.nl en bij vestigingen van Accessorize, Albert Heijn, AH To Go, CoffeePlaza, De Kinderkledingwinkel, Deen, Gamma, Marqt, Mediq Apotheken, Prénatal en Sissy Boy. Kijk ook eens op: www.steunemma.nl

 

Nog een goede daad: een paar nieuwe schoenen voor jezelf.