Een nieuwe bruid voor Tom Cruise?

Een dik jaar na het einde van TomKat gloort er weer liefde aan de horizon voor Tom Cruise.

En hoewel er van springen op de bank bij Oprah nog geen sprake is, wordt er wel gefluisterd over een nieuwe dame waar Cruise ‘smitten’ van is, zo meldt de roddelsectie van The Independant. Het bijzondere is, deze actrice komt net als Tom uit de Scientology-gelederen. We houden je niet langer in spanning, het is Laura Prepon. Je weet wel, die lange met dat stijle haar uit That Seventies Show.

 

Advertisement - Continue Reading Below

Ondertussen klust Katie lekker bij voor Bobbi Brown >

 

UIT HET CLUBJE VAN JOHN
Naar het schijnt kennen de twee elkaar al jaren, beiden zitten in een knus vriendenclubje samen met John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston. En naar verluidt was Tom Cruise altijd al gefascineerd door Laura. En sinds-ie haar zag in de serieOrange Is the New Black sloeg zijn fascinatie om in woeste aantrekkingskracht. Vooruit, woest verzinnen we erbij. Maar het was wel de aanleiding om haar uit te vragen.

Meest gelezen

 

Mogen we je nog even herinneren aan het kerstnummer van John Travolta en Olivia Newton-John >

 

WINING & DINING
Tom zou Tom niet zijn als-ie niet meteen alle registers opentrok voor zijn nieuwe vlam. En zo kwam hij in haar lievelings vintage automobiel(?!) voorrijden om haar op te pikken voor een diner bij restaurant The Rennaissance (toepasselijke naam?), een hotspot onder Scientologees. Attent als-ie is, zorgde hij dat er een fles vintage Merlot uit 1979 op tafel klaar stond. Zou het haar geboortejaar zijn? Naar verluidt kon de date niet meer stuk en barstte het stel geregeld los in kakelende lachsalvo’s, oké dat verzinnen we er ook bij, ze hadden het gewoon naar hun zin, luidt het verhaal op de website van de Britse Grazia.

 

MISSCHIEN WEL HET RAARSTE KOPPEL OOIT
Volgens insiders volgde een brunchdate al snel na de eerste succesvolle date, en nadat de twee verschenen op een dinerparty bij de Travolta’s thuis is Tom er wel uit. Met deze wil hij trouwen. Al ontkent Toms woordvoeder het voorlopig in alle toonaarden.

 

Mmm, check deze knoeperds van verlovingsringen aan de vingers van de celebs >