Kate Moss’ Playboy-cover is gelekt en hij is smoking hot

Twee weken geleden gaf Playboy al een sneak peek van één van de foto’s van Kate Moss’ shoot voor het 60-jarige jubileumnummer van het mannenblad. Maar vandaag deed topfotograaf Mert Alas de foto waar het allemaal om draait op Instagram uit de doeken; De Cover.

Meest gelezen

En hij is stunning! Heerlijk cliché, met bunny tail en ears, en warempel behoorlijk bedekt. Ach, de boobies van La Moss hebben we al vaak genoeg mogen aanschouwen, dankzij fotografen als Mario Testino en Mario Sorrenti.

 

FORTY AND FABULOUS

‘She’s a worldwide celebrity and iconic and crosses the boundaries from sexual imagery to upscale modelling. It’s a natural for us,’ liet Playboy boss Hugh Hefner eerder al weten over de samenwerking met Kate. Geinig detail: het jubeumnummer komt één dag voor de big 4-0 verjaardag van het Britse topmodel in de schappen te liggen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Vanavond host goede vrind Marc Jacobs de party of all parties, het officiële lanceringsfeest van de Playboy-cover. En daarna zal Kate nog een Special Recognition Award in de handen geduwd krijgen tijdens de British Fashion Awards. Wat een zwaar leven.

 

Dit is de nieuwe man in het leven van Miranda Kerr >