Marc Jacobs en Kate Moss voor Playboy

Kate Moss’ job als gezicht van de 60th anniversary issue van Playboy is gisteren officieel van start gegaan. Samen met bestie Marc Jacobs verscheen ze in diens Bookmarc store in Londen om een T-shirtlijn, speciaal voor het jubileum door Jacobs ontworpen, te promoten.

Haar bunny tail en ears had het topmodel, dat gisteravond ook nog werd geëerd met een speciale award tijdens de British Fashion Awards, voor de gelegenheid maar even verruild voor een little black dress uit Marc Jacobs' collectie. Maar de twee werden omringd door the real Playboy bunnies. Wat Kate zich dan weer ‘very overdressed’ deed voelen.

 

Bekijk snel de rode looks van de British Fashion Awards >

 

Advertisement - Continue Reading Below

Afijn, terug naar de T-shirts. De speciale Playboy-shirts, met daarop Kate gekleed als bunny, één van de foto’s uit de 18-pagina’s tellende shoot die Kate voor de jubileumeditie van Playboy deed met fotografenduo Mert Alas & Marcus Piggott, zullen samen met het blad en posters worden verkocht in Marc Jacobs stores en online. De volledige opbrengst zal worden gedoneerd aan amfAR, voor onderzoek naar HIV en aids.

 

Gisteren postte Mert Alas al een foto van Kate's Playboy-cover op Instagram >