Jarige Kate Moss krijgt docu

Kate Moss krijgt een eigen documentaire voor haar veertigste verjaardag.

Het is een verjaardag die de gemoederen bezighoudt: Kate Moss’ veertigste. Deze maand, op de zestiende om precies te zijn, gaat het dan echt gebeuren. Wisten we eerder al te vertellen dat het topmodel een heuse expo cadeau krijgt, 'Kate Moss: 40 - A Retrospective', blijkt vandaag dat er – hiep, hoi – ook een eigen documentaire op haar verlanglijstje stond. Of nou ja, dat hopen we dan. Want krijgen gaat ze hem.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ter ere van Kates jubileumjaar én haar twee-en-een-halve decennia in de modewereld zendt de Parijse televisiezender Paris Première op zondag 12 januari de exclusieve documentaire Looking for Kate uit. In deze korte rolprent wordt naar verluidt gegraven in de wat duistere aspecten uit het leven van de wereldberoemde Britse schone (Cokate? Haar relatie met Pete Doherty?). Ook komen er insiders aan het woord die een belangrijke rol hebben gespeeld in de carrière van Kate, waaronder ontwerpster Isabel Marant en fotografen Paolo Roversi en Peter Lindbergh.

 

Wanneer de documentaire ook in Nederland, dan wel op het wereldwijde web verschijnt, is nog niet bekend.

 

Eén dag voor de big 4-0 van Kate komt het jubileumnummer van Playboy in de schappen te liggen, met op de cover Kate als Playboy bunny >