People’s Choice Awards 2014: de winnaars

Wie-o-wie sleepten er gisteravond een prijs (of twee) in de wacht tijdens de People’s Choice Awards?

PEOPLE’S CHOICE AWARDS
Beeldjes! Jurken! Sterren! Als kick-off van het grote awardseizoen vonden gisteren in Los Angeles de prijzen van het publiek plaats; de People’s Choice Awards. Tijdens de awardshow, die in het leven is geroepen door het tijdschrift People en waarbij de winnaars door het publiek worden bepaald, werd gepresenteerd door de 2 Broke Girls-sterren Kat Dennings en Beth Behrs.

 

Advertisement - Continue Reading Below

DE GROTE WINNAARS
De grote winnaars? Sandra Bullock en Justin Timberlake. Sandra moest vier prijzen mee naar huis sjouwen, die voor beste komedie-actrice, populairste filmactrice, beste drama-actrice én beste filmduo met George Clooney. Wow.

 

Sandra Bullock viel ook vorig jaar groots in de prijzen >

 

Justin Timberlake scoorde op muzikaal gebied groots. De man met de vlugge voetjes sleepte de award voor beste album (The 20/20 Experience), beste mannelijke artiest en beste r&b-artiest in de wacht.

Meest gelezen

 

Ellen DeGeneres werd voor de veertiende keer verkozen tot favoriete tv-presentator van een talkshow overdag en is hiermee de vrouw met de meeste People's Choice awards ooit.

 

LEO & JOHNNY
Johnny Depp werd verkozen tot beste acteur en de favoriete film van het publiek is Iron Man 3. De favo drama-acteur is Leonardo DiCaprio en The Walking Dead scoorde de prijs voor beste drama-serie.

 

Bekijk de volledige lijst met People’s Choice Awards-winnaars hier