6 redenen waarom je de Golden Globes 2014 niet mag missen

Zondagnacht slaap je niet. Dat je ’t even weet.

Meest gelezen

Dan worden namelijk de Golden Globes – dé televisie- en filmprijzen van het jaar – weer uitgereikt. Uiteraard zit je met tandenstokers tussen je ogen klaar tijdens de late uurtjes (dit is het Globes-program), maar het is ’t meer dan waard. 6 redenen waarom:

 

1. De immer grappige loser faces. Verliezen is niet leuk. Vinden celebs ook niet. Niet doen: je onvrede heel erg laten blijken (we kijken naar jou Kanye West). Wel doen: het grappig oplossen. Zoals Jesse Tyler Ferguson en Eric Stonestreet bijvoorbeeld:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 

 

 

2. De jurken! De jurken! Niets zo fijn als een rode loper met dé sterren van het jaar in de mooiste robes van het jaar. Herinner je je die van Kerry Washington nog? Of Emily Blunt? Of Naomi Watts? Of… nou ja, you catch our drift. Als lekkere warmmaker: de mooiste jurken van de Golden Globes 2013 op een rij >

 

3. Man Candy. Punt.

 

 

4. De winnaars. Wat moet dat lekker voelen, daar op het podium een gouden beeldje in ontvangst nemen. Stiekem ook heel lekker: tenenkrommende dankwoorden. ‘I’d like to thank God…’ Wij gaan ze weer tellen zondagnacht.

 

5.  Backstage shenanigans. Wat die celebs na afloop allemaal uitspoken? Dát is nog eens goede tv. En hoewel we het meeste niet te zien krijgen (damn it!) weten we wel dat de alcohol altijd rijkelijk vloeit. Cheers Quentin Tarantino!

 

 

6. De grappige momenten. Want die zijn er. Echt. Ondanks dat de meeste introspeeches meer om te huilen dan om te lachen zijn wisten Will Ferrell en Kristen Wiig het vorige jaar voor elkaar te krijgen om de genomineerden op de beste manier ooit aan te kondigen. Kijk en verheug je alvast heel erg op zondag:

 

 

Dit zijn de genomineerden voor de Golden Globes van dit jaar >