Waar is Jessica Biel?

.

Meest gelezen

Waar is Jessica Biel? En waarom ‘verbergt’ ze zich? Deze twee vragen houden het internet ondertussen al dik anderhalve maand bezig.

 

Datzelfde internet is ondertussen, na heel wat gespeculeer, een blind item en een aantal verzonnen berichten, op twee verklaringen uitgekomen: óf ze is zwanger óf haar relatie met Justin Timberlake is op de klippen gelopen.

 

Tijd om te kijken of een van de twee waar kan zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 

DE FEITEN

2 november: Jessica en Justin worden samen gefotografeerd op het huwelijk van ‘NSYNC-lid Chris Kirkpatrick. Van huwelijksproblemen of een beginnende buikje lijkt geen sprake.

 

11 november: Justin siert de cover van Esquire’s Men of the Year-nummer. De twee gaan samen naar het lanceringsfeest. Jessica draagt een rok die een eventueel buikje zou kunnen verbergen.

 

23 november: Justin verschijnt zonder Jessica bij de American Music Awards. Het brengt de geruchtenstroom op gang. Kijkers op internet vragen zich massaal af waar ze is en of er iets aan de hand is. Jessica zelf tweet tijdens de show: 'I'm watching from home tonight. Calm down, Internet.'

Meest gelezen

 

5 december: Opnieuw twijfels wanneer Jessica alleen de première van haar nieuwe film The Truth About Emanuel bezoekt. Er komt geen verklaring dit keer, maar een baby bump lijkt ook niet aanwezig. Wel vraagt People haar naar haar eigen kinderwens (ze speelt moeder in de film) en ze antwoordt lekker vaag: 'I'm not sure about sooner or later. But definitely at some point.'

 

21 december: Justin host samen met Jimmy Fallon Saturday Night Live. Jessica is nergens te bekennen. Niet tijdens de rehearsals op vrijdag en niet bij de after-party op zaterdag. Volgens aanwezigen vroeg het hele feest zich af waar Mrs. Timberlake was.

 

25 december: Jessica zet een foto van zichzelf in pyjama op Instagram. Justin is niet te zien, al kan het heel goed zijn dat hij de foto heeft gemaakt. Jessica en Justin instagrammen overigens nooit foto’s van elkaar, dus zijn afwezigheid zegt sowieso niks. Ook hier lijkt geen sprake van een buikje.

 

8 januari: Justin verschijnt wederom alleen bij een awardsshow. Ditmaal bedankt hij in zijn speech wel vrouw Jessica: 'I'd like to thank my beautiful wife for teaching me patience and the little things like just putting the dishes in the dishwasher – it goes a long way. Fellas, you're welcome.'         

 

DE TWIJFEL

Dus, is ze zwanger of gaan ze uit elkaar? Eigenlijk valt voor alle twee weinig te zeggen. Een break-up lijkt in ieder geval het minst waarschijnlijk. Al was het alleen al omdat het notoir slecht geïnformeerde tijdschrift OK! het deze week op de cover beweert. Maar ook omdat Jessica en Justin tijdens de feestdagen nog samen in Montana gezien zijn en Justins moeder onlangs in een boze FB-post heeft verklaard dat de twee hartstikke verliefd zijn.

 

Komt er dan een baby? Een (beginnende) zwangerschap zou heel goed kunnen verklaren waarom Jessica de laatste tijd afziet van de feestjes van haar man. Daarbij zou een baby voor Jessica, wiens grootse filmcarrière nou niet echt keihard van de grond komt, een leuke nieuwe carrièremove kunnen zijn. Jessica Alba en Jessica Simpson boeren er immers ook prima bij.

 

Aan de andere kant plaatste Jessica gisteren nog een foto van zichzelf met skihelm in de poedersneeuw op Instagram. Niet dat iemand die zwanger is niet kan skiën, maar het schreeuwt ook niet meteen ‘zwanger’, toch?

 

DE CONCLUSIE

Al met al acht ik de kans dat we binnenkort een zwangerschapsaankondiging krijgen groter dan een break-up. Maar het zou me ook niet verbazen als er uiteindelijk niets aan de hand blijkt. Misschien blijft ze wel express thuis. Op dit moment praat immers het hele web over haar, en ze hoeft er niet eens schoenen voor aan te doen.

 

 

Dit verloofde celeb-koppel is wél uit elkaar >