Golden Globes 2014: de smeuïge details

Een met rioolwater ondergelopen rode loper, blote voeten op het podium, spraakwatervallen en ongemakkelijke stiltes. Gelukkig viel er heel wat te lachen bij de Golden Globes van 2014, wij presenteren: de highlights!

Meest gelezen

Laten we beginnen bij het begin: een leiding die knapte in het Beverly Hilton Hotel en verdacht onwelriekend donker water richting internationaal filmjournaille en rode loper spoot. Dat was even schrikken in het verder zonnige Los Angeles. Gelukkig was er meteen een batterij handige Harries ter plaatse om potentiële schade aan Prada’s en Louboutins tot een minimum te beperken. Bekijk hier de foto >

Advertisement - Continue Reading Below

 

JENNIFER LAWRENCE PHOTOBOMBT TAYLOR SWIFT
Jennifer Lawrence, die een Golden Globe binnenhengelde voor Best Supporting Actress in American Hustle, hield een speech zoals alleen zij dat kan: chaotisch doch kort en krachtig. 'I don't know why it's so terrifying it's obviously a good thing! Thank you to my family and my team, thank you so much!'

 

Anders dan Jacqueline Bisset die nogal wat minuten liet passeren voor ze de juiste woorden vond. Het zij haar vergeven, ze wachtte al zo’n 47 jaar op het beeldje. Haar bijrol in mini-seri Dancing On The Edge deed uiteindelijk de truc. Oh! En mogen we Jennifer nog even props geven voor het photobomben van Taylor Swifts rodeloperinterviewtje met E!'s Ryan Seacrest?

Meest gelezen

 

Bekijk snel de complete lijst met winnaars >

 

ROBIN WRIGHTS WARDROBE MALFUNCTION
Geen awardshow zonder jurken die hun eigen leven leiden. En zo was Robin Wright het slachtoffer van Reem Acra´s gouden glittercreatie. Niet alleen weigerde de jurk te blijven plakken aan de plakband in het rechterborstgebied, ook vond er een kleine sideboob-flash plaats op de rode loper. Gelukkig had de aanstaande bruid (zo kopte People Magazine dit weekend) genoeg glow om het goed te maken.

 

EHH HERPES?
Regisseur Alfonso Cuarón had ook de lachers op zijn hand toen hij Sandra Bullock bedankte in zijn speech voor het niet weglopen tijdens de opnames van Gravity. Zijn Engels is niet wat het moet zijn en Sandra verstond tot haar grote schrik ‘I’m going to give you herpes.’ in plaats van ‘an earpiece.’ Oh-kee!  

 

WE NEMEN ER NOG EENTJE
En dan hebben we nog de alcohol infused lolligheden. Zoals Emma Thompson die met glas en schoenen in de hand het podium beklom om Spike Jonze zijn Globe voor Best Screenplay (Her) in de handen te drukken. En ook Cate Blanchett zocht het in de wodka om de edge van de spanning af te halen. Niet voor niets, aangezien zij de award voor Best Actress (Blue Jasmine) mee naar huis mocht nemen.

 

Check de genomineerden voor de BAFTA Awards >

    
We sluiten af met opmerkelijke uitspraken van de mannen. Michael Douglas bijvoorbeeld, eindigde zijn speech met een simpel: ‘To Catherine, Carys, Cameron and Dylan - all my love!Is er een hereniging ophanden? Matthew Mcconaugheys zoon dacht dat z'n pa niet in de prijzen vallen, maar had het fout. En Leonardo Dicaprio (die met moeder aan de arm de rode loper betrad) gaf toe Martin Scorsese gestalkt te hebben om The Wolf of Wallstreet gedaan te krijgen. Met succes dus.

 

Stay tuned! De rodeloperjurken wil je niet missen >