Wat spookten Taylor Swift en Jared Leto met elkaar uit na de Globes?

Taylor Swift en Jared Leto hadden het wel erg gezellig met elkaar tijdens het feestje na de Golden Globes.

Natuurlijk, het is allemaal gissen. Maar Jared Leto nam zondagnacht waarschijnlijk meer mee naar huis dan een Golden Globe. De 42-jarige Dallas Buyers Club-acteur en de 24-jarige country-zangeres, die niet voor niets de bijnaam Taylor Swiftly heeft, werden samen gesignaleerd tijdens de InStyle Golden Globes afterparty.

 

GELUKKIG HEBBEN WE DE FOTO'S NOG

Erg geheimzinnig deden ze daar niet over: Jared zette een foto van zichzelf en Taylor op Instagram met de tekst. 'Me. Taylor Swift. Golden Globes. xo.' Ook dook deze foto van journalist Marlow Stern op, waarop Jared iets in het oor van Taylor fluistert. Het kiekje belandde op Twitter met de tekst 'Golden Globe winner Jared Leto chatting up Taylor Swift @Instyle #GoldenGlobes afterparty.' Zou de afterparty daarna verder zijn gegaan bij iemand thuis?

Advertisement - Continue Reading Below

 

OH JARED!
In dat geval neemt Leto, die zijn beeldje binnensleepte voor zijn rol als transgender Rayon, en die verklapte ter voorbereiding zijn hele lichaam (inclusief wenkbrauwen!) te hebben geharst, een risicootje. Taylor Swift datete eerder met Harry Styles, Taylor Lautner, en John Mayer en verwerkte haar break-ups vaker wel dan niet in haar nummers. Zou Leto het volgende slachtoffer zijn?

 

Busted! Emma Watson heeft een nieuwe vlam! >