Oh Johnny...

Ik ben klaar met Johnny Depp. Al een tijdje. En met iedere foto, iedere film en ieder nieuwsbericht wordt het alleen maar erger.

Meest gelezen

Ik ben klaar met Johnny Depp. Al een tijdje. En met iedere foto, iedere film en ieder nieuwsbericht wordt het alleen maar erger. Dat terwijl er een periode was waarin hij niets fout kon doen. Hij maakte geweldige films, was immer aantrekkelijk en trok zich regelmatig terug ergens in Frankrijk op een eiland, of in een klein dorpje – ik weet het eigenlijk ook niet precies – waar hij ’s avonds domino speelde en neutjes dronk met de lokale oude mannetjes, zo had ik ooit bedacht.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar toen bleef hij maar voor heel veel geld steeds slechter wordende piratenfilms maken, kwamen er steeds meer absurde sjaals en kettingen om zijn nek te hangen en ruilde hij Vanessa Paradis in voor een jonger, saaier model.

 

En net op het moment dat ik dacht dat niet meer erger kon worden, plantte hij deze hoed op z’n dunne, surfblonde coupe. Oh, en vroeg hij Amber Heard ten huwelijk. Zo gaat het gerucht...

Meest gelezen

 

Is het waar? Geen enkele beslissingen van Johnny Depp zou me ondertussen nog verbazen. Maar laten we toch even de feiten op een rij zetten. Of feiten, feit eigenlijk. Want de enige reden dat er momenteel gespeculeerd wordt over een aankomend huwelijk, is vanwege het 'feit' dat Amber Heard afgelopen week in L.A. een enorme ring om haar vinger droeg. Om die vinger.

 

Betekent dat dat ze verloofd zijn? Website Celebuzz zegt van wel. De entertainmentsite die vooral bekend is vanwege de realitysterren die er exclusieve blogs voor schrijven, beweert de scoop van een ‘bron dichtbij de familie’ te hebben. Iets dat drie van de vier keer betekent dat ze het zelf hebben verzonnen.

 

AFGEWEZEN

Verzonnen of niet, Celebuzz heeft ook details. Johnny heeft haar op kerstavond gevraagd, maar ze zei pas een paar dagen later ‘ja’. Blijkbaar was het niet de eerste keer dat hij haar ten huwelijk had gevraagd, maar eerdere keren had ze hem nog afgewezen. Waarom ze dit keer wel toestemde, kan Celebuzz niet zeggen. En een officieel statement van een van de twee acteurs, hebben ze niet kunnen krijgen.

 

Klinkt niet als de meest betrouwbare informatie.

 

Eigenlijk weten we dus niks. Het enige dat zeker is, is dat Amber maandagavond haar uiterste best deed om de ring te verbergen. Volgens E! die het nieuws bracht, wachtte ze zelfs tot iemand haar autodeur voor haar opende, zodat ze haar andere hand over haar ringvinger kon houden...

 

Klinkt alsof iemand doorheeft hoe het Hollywoodspelletje gespeeld moet worden?

  

PAPARAZZI HANG-OUT

Laten we wel wezen. Als Amber, verloofd of niet, echt niet had gewild dat haar ring gefotografeerd werd, dan was ze niet naar dit restaurant gegaan. Het is een bekende hang-out voor paparazzifotografen, kijk hier maar hoe het er op een gemiddelde avond aan toe kan gaan. Nu is Amber Heard geen Rihanna, maar toch. Als vriendin/verloofde van Johnny Depp ben je ook een gewild bij de paparazzi.

 

En, oké, stel dat ze wel zo naïef was en geen fotografen had verwacht, dan had ze voordat ze naar haar auto ging de ring kunnen afdoen. Er is vast iemand bij het restaurant geweest die haar bij het naar buiten gaan waarschuwde voor de op de loer liggende lenzen. 

 

En, oké, wat als ze nou gelooft dat de ring afdoen ongeluk betekent? Dan had ze hem sowieso beter kunnen laten zien. Alles was minder verdacht geweest dan de ring zo opzichtig verbergen. Mensen dragen wel vaker ringen om die vinger zonder dat het een verlovingsring is.

 

Nee, mijn gok is dat Amber wist wat ze deed en de geruchtenstroom op gang wilde helpen. En dat is haar heel goed gelukt. We hebben het er al de hele week over.

 

Johnny Depp gaat tegenwoordig met een meisje dat Hollywoodspelletjes speelt. Wie had dat een paar jaar geleden gedacht?