Critics’ Choice Movie Awards 2014: de winnaars

De inkt van het lijstje van de genomineerden voor de Oscars 2014 is nog niet droog, of er worden alweer nieuwe awardbeeldjes uitgereikt. Next up: de Critics’ Choice Movie Awards 2014.

Grote winnaars van de Critics’ Choice Movie Awards gisteravond waren Sandra Bullock, Cate Blanchett, Lupita Nyong'o, Amy Adams (Best Actress in a Comedy) en Leonardo DiCaprio (Best Actor in a Comedy). Bullock verloor van Blanchett, die er met de titel Best Actress vandoor ging. Sandra Bullock mocht wel het beeldje in ontvangst nemen voor Best Actress in an Action Film.

 

Beide actrices droegen Lanvin: bekijk hier de mooiste rodelopermomenten >

Advertisement - Continue Reading Below

 

Nieuwkomer Lupita Nyong'o – die momenteel schittert in de nieuwe campagneshots van Miu Miu – werd verkozen tot Best Supporting Actress voor haar rol in 12 Years a Slave. De rolprent werd tevens uitgeroepen tot beste film. Steek die maar in je zak!

 

En ook Dallas Buyers Club viel wederom in de prijzen; Matthew McConaughey werd bekroond met de award Best Actor en Jared Leto ging er met het beeld voor Best Supporting Actor vandoor – beide voor hun rollen in Dallas Buyers Club.

Meest gelezen

 

Must-see: maak kans op bioscoopkaartjes voor Dallas Buyers Club >

 

De Critic's Choice Movie Awards werden voor de negentiende keer uitgereikt in Los Angeles door de Broadcast Film Critics Association. Bekijk hier de volledige winnaarslijst >

 

Wij maken ons op voor de volgende awarduitreiking: de Screen Actors Guild Awards (a.k.a. SAG Awards). Maar smul ook nog even van de jurkenparade van de Critics’ Choice Movie Awards >