De groeten van Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker has got it all. Vorige week nog werd bekend dat ze aan de slag gaat in de sieradenwereld, nu blijkt dat ze op een totaal ander gebied ook talent heeft. 

Al is Sarah Jessica Parker vooral bekend van haar acteerwerk, met hetzelfde gemak ontwerpt ze schoenen en beslist ze welke sieraden verkoopwaardig zijn. En daar komt nu nóg iets bij: wenskaarten ontwerpen.
 
‘We all know what it means when you receive a handwritten note and the difference that makes in your life,’ aldus Sarah. In de ogen van de gevoelige actrice hebben woorden ontzettend veel waarde, vooral als ze handgeschreven zijn. Ze zei dan ook volmondig ‘ja’ toen Hallmark haar vroeg wenskaarten te ontwerpen.
 
Ook Bas Kosters ziet de waarde van wenskaarten in >
 
De SJP-kaarten zijn er voor bijna iedere gelegenheid. Maar er is meer: bij de lijn horen ook cadeauverpakkingen en briefpapier. En dat alles natuurlijk in echte Parker/Bradshaw-stijl. Hou hallmark.com in de gaten voor de exclusieve Sarah Jessica Parker Collection en bekijk hieronder de grande onthulling van de kaarten...

Advertisement - Continue Reading Below

 

SJP UNVEILS HALLMARK COLLECTION