10 momenten van de Grammy Awards 2014 die je gezien moet hebben

We verzamelden de tien beste momenten van de Grammy Awards 2014 in bewegend beeld. Scrol snel naar beneden.

Meest gelezen

1. Beyoncé & Jay-Z! Beyoncé & Jay-Z! Veel meer hoeven we er eigenlijk niet over te zeggen. Het heetste koppel van de wereld opende de Grammy Awards van gisteravond met een sex-say optreden van jewelste. Queen Bey – compleet met wetlook haar en gehesen in een bodysuit met string (je leest het goed: string) – en Jay slingerden hun nieuwste hit Drunk in Love de zaal in en het was fan-tas-tisch. Episch. Geweldig. En nu met z’n allen: Surfboaaard!

Advertisement - Continue Reading Below

 

De rodeloperjurken (the good, the bad and the better never again), de shows en de front row; dit zijn de foto's van de Grammy Awards > 

 

Meest gelezen

 

2. Grote winnaars Daft Punk en Pharrell Williams zetten de zaal op stelten toen ze samen met Stevie Wonder hun hit Get Lucky ten gehore brachten. Let vooral ook even op de dansende celebs tussendoor. Altijd leuk.

 

 

3. Taylor Swift was er ook en probeerde hiphop te zijn.

 

 

4. Net als Madonna en haar grill. Dit keer kwam ze wederom met haar mondjuweel naar de Grammy’s en zo checkt ze dus of er geen eten tussen blijft hangen:

 

 

5. Oh, en na haar Britse fase heeft Madonna nu een Texaans accent. Dat je het even weet.

  

Advertisement - Continue Reading Below

 

6. Maar ze wist haar nieuwe stem op epische wijze in te zetten tijdens de Grammy-show door met Macklemore, Ryan Lewis, Queen Latifah en Mary Lambert het nummer Same Love ten gehore te brengen voor verliefde koppels wereldwijd. Onvergetelijk: tijdens het optreden stapten 34 koppels – van homostellen tot koppels van verschillende leeftijden tot stellen met verschillende etnische achtergronden – in het huwelijksbootje. Kippenvel. Bekijk het moment hieronder…

 

 

7. Nog een hoogtepunt: Paul McCartney trad op met Ringo Star. Oh, de herinneringen.

 

 

8. Oh, en Katy Perry twerkte tijdens de show ook nog even op een bezemsteel en stond in vuur en vlam. Letterlijk.

 

 
9. Pink deed een soort van acrobatisch act en dat zag er ehm… pijnlijk uit.

 

 
10. Als schattige afsluiter: Ozzy, die wordt voorgesteld als ‘Kelly Osbourne’s father’ maar dat heel lief kan handelen.