Oprah Winfrey wordt 60: haar meest memorabele momenten op een rij

Van een bankspringende Tom Cruise tot dát interview met Lance Armstrong; Oprah wordt zestig en dat vieren wij met de tv-momenten die voor altijd in ons geheugen gegrift staan.

Meest gelezen

1. Met stip bovenaan de lijst: Tom Cruise. De acteur kwam in 2005 in een euforische staat naar The Oprah Winfrey Show en vertelde daar over nieuwe liefde Katie Holmes, waarbij hij het nodig vond om op de bank te gaan springen, Oprah meermaals door elkaar te schudden en op de grond te stampen. Kers op de taart: het moment dat Tom Katie naar het podium sleurt in iets wat lijkt op een houtgreep. Oh, wat een televisie. Beleef het nog een keer hieronder…

Advertisement - Continue Reading Below

 

Is dit de nieuwe bruid van Tom Cruise? >

 

Meest gelezen

 

2. You get a car! You get a car! You get a car! Inmiddels zijn er al tallozen parodieën op deze befaamde woorden van Oprah gemaakt, maar niets is zo fijn als het echte werk. Kijken!

 

 

3. De bekentenis van Lance Armstrong. Oprah stopte met haar talkshow, maar niet met interviewen. In 2012 viel de wielrenner grandioos door de mand toen zijn grootse dopingverleden boven water kwam. Tegen Oprah wilde Lance zijn zegje wel doen tijdens een tweedelig interview. Hoewel hij het achterste van zijn tong zeker niet liet zien, gaf Lance veel van zijn daden toe en vertelde hij dat-ie een flawed character was (goh!) en een bully. Uiteraard zaten we ’s nachts voor de buis:
 

 

4. En daarna was er Oprahs praatje met Lindsay Lohan, waarin de actrice vertelde ‘slechts’ 10 à 15 keer cocaïne te hebben gedaan en momenteel alleen maar vitamines te slikken. Haar neus werd op tv bijna drie centimeter langer.

 

 

GEFELICITEERD OPRAH!