Kanye West is boos

Kanye West is boos. En teleurgesteld (nog erger). De schuldige: Vogue’s opperhoofd Anna Wintour.

Kanye West eiste onlangs, tijdens een lunch op de Beverly Hills Polo Lounge, antwoord van Anna Wintour op de vraag: ‘Waarom wordt Girls-ster Lena Dunham coverwaardig geacht en mijn mooie, getalenteerde Kim niet?!’ Lena Dunham verscheen op de februaricover van de Amerikaanse Vogue. Selfmade modegoeroe Kanye probeert zijn verloofde al meer dan een jaar op de cover van het tijdschrift te krijgen. Hij weet dat Kim daar al zó lang over droomt en hij heeft er uiteraard álles voor over om de droom van zijn liefje waar te maken.
  
NIET GECHARMEERD
Maar Kanye heeft Anna, die volgens hem alleen naar een bups ‘know-nothing corporate haters’ luistert, nog niet kunnen overtuigen van Kims poseertalenten. Of het nou ligt aan naar wie ze luistert, Anna Wintour blijkt niet bepaald gecharmeerd van Kim. Vorig jaar mei knipte de hoofdredactrice Kim nog van een foto af, voordat ze het beeld op de Vogue-site zette. Ouch.
  
Het enige dat Anna Wintour – zij het met wat gemopper – toelaat, is dat Kim Kardashian op de Franse of Italiaanse Vogue-cover verschijnt. De Amerikaanse Vogue-cover? Die blijft Kimloos.
  
Moet je lezen. Kanye’s opmerkelijke spraakwaterval >

Advertisement - Continue Reading Below