Is Orlando Bloom van de markt?

Het lijkt erop dat een zekere Franse schone ons voor was en zomaar bij Orlando Bloom achterop de motor stapte.

Wat hadden we graag plaatsgenomen op het achteropje van Orlando’s Ducati afgelopen dinsdag voor de deur van een speakeasy in Los Angeles. Maar nee, het was de Franse Nora Arnezeder, een beeldschone actrice van 24 lentes jong. Natuurlijk.

 

Werd Miranda Kerr gespot aan de arm van Leonardo DiCaprio? >

 

SPEAKEASY
De twee dronken knus en wel de nodige cocktails samen in het etablissement en na een uur of twee was het tijd om te gaan. Hoewel Orlando nog zo zijn best deed om ongezien weg te glippen – hij verliet de zaak in zijn eentje om haar vervolgens verstopt in helm en zittend op motor buiten op te wachten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het is zeer wel mogelijk dat LOTR-buddy Elijah Wood aan te wijzen is als schuldige in dit onzalige verhaal. Hij was ooit tegenspeler van Nora in de horrorprent Maniac. Misschien dat hij de twee aan elkaar voorstelde… De actrice timmert in ieder geval aardig aan de weg, ze was naast een aantal kleine arthousfilms in 2012 te zien in Safe House met Denzel Washington en Ryan Reynolds. Al is het nu wel tijd voor een nieuwe klapper, maar goed, daar zal een affairette met Orlando vast bij van pas komen.

 

Liv Tyler werd ook al gespot als date van Orlando >