Celebs reageren op overlijden Philip Seymour Hoffman

Hollywood is in de rouw door het plotse overlijden van Oscar-winnend acteur Philip Seymour Hoffman.

Meest gelezen

Acteur Philip Seymour Hoffman is gisteren in zijn appartement overleden aan een overdosis drugs. De acteur is bekend van films als Twister, The Talented Mr. Ripley en Capote, maar ook The Hunger Games, zijn laatste film. Voor zijn rollen in Charlie Wilson's War, Doubt en The Master werd hij genomineerd voor een Oscar voor Beste Bijrol. Voor Capote sleepte hij daadwerkelijk een Oscar in de wacht voor Beste Acteur.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar Hoffmans leven ging niet alleen over Oscars. De 46-jarige acteur kampte met serieuze verslavingen. Vorig jaar zou hij zich nog hebben ingecheckt bij een afkickkliniek voor zijn heroïneverslaving, zo meldt New York Post. Een verslaving die hem naar verluidt fataal is geworden. Volgens insiders heeft de persoonlijk assistent van Hoffman zijn lichaam gevonden in zijn appartement, een naald nog in zijn arm.

Meest gelezen

 

Dit zijn ELLE's filmtips voor februari 2014 >

 

Dat Hoffman alom gewaardeerd werd in de filmwereld, blijkt wel uit de stroom tweets uit Hollywood die vlak na de bekendmaking van Hoffmans dood op gang kwam. We zetten er enkele op een rij.

 

Is The Hunger Games-collega Jennifer Lawrence stiekem verloofd? >