Super Bowl 2014: David Beckhams winnende video, James Franco met tijger & meer

Gisteravond vond in Amerika de jaarlijkse Super Bowl plaats; dé finalewedstrijd van het American Football-seizoen waar heel Amerika voor op het puntje van zijn stoel gaat zitten.

Meest gelezen

Wij zaten om andere redenen op dat puntje: de winnende David Beckham voor H&M-reclame die tijdens de Super Bowl in première zou gaan. Het zat namelijk zo: H&M maakte twee verschillende commercials voor David Beckhams Bodywear at H&M. Natuurlijk met David zelf in de hoofdrol. De commercials heetten #Covered en #Uncovered en degene die tot aan de Super Bowl de meeste stemmen zou krijgen van het publiek via een online poll zou vertoond worden tijdens het football-event. De kijker heeft bepaald en – surprise, surprise#Uncovered won. Bekijk de vermakelijke video onderaan deze pagina.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bruno Mars mocht samen met de Red Hot Chili Peppers optreden tijdens de Super Bowl 2014 >

 

DOUBLE THE AWESOMENESS
Maar er was – afgezien van Beckham en woeste atleten – meer plezant kijkvoer tijdens de Super Bowl. Automerk Ford wist naast Rob Riggle ook James Franco te strikken voor een heuse mini-film. Om het punt te benadrukken dat de Fusion Hybird in alles dubbel zo goed is dan de random auto, mocht Franco, na de eerste 30 seconden van Riggle, zijn reclame nog eens over doen, maar dan dubbel zo goed. 60 in plaats van 30 seconden, een tijger in plaats van een schoothondje… Afijn, tel daar James Franco’s fantastische hoofd bij op en je hebt een hit. Bekijk beide video’s hieronder.

Meest gelezen

 

SODASCARLETT

In de aanloop naar de Super Bowl liepen de gemoederen al hoog op over de commercial van SodaStream, met als boegbeeld Scarlett Johansson. Zo zette Oxfam, het goede doel waar Scarlett ook al tijden aan verbonden was, haar ambassadrice erdoor aan de kant. Oxfam is namelijk van mening dat bedrijven als SodaStream, met een fabriek in een Israëlische nederzetting, de armoede van de Palestijnse gemeenschappen in stand houden. Maar ook met het oog op de Super Bowl zelf, waar de reclame zou worden vertoond, ontstond reuring. De zin 'Sorry, Coke and Pepsi', die de actrice uitspreekt, zou niet in goede aarde zijn gevallen bij zender Fox, aangezien die twee frisdrankmerken de grote sponsors van het event zijn. Lang verhaal kort: de commercial mocht worden uitgezonden, mits gecensureerd. Maar hé, natuurlijk hebben wij de originele versie voor je.