Video: eerste blik op Angelina Jolies nieuwste film

Gaat dat zien!

Meest gelezen

Een grote dag gisteren voor Angelina Jolie. Niet alleen schitterde ze in pak naast verloofde Brad Pitt op de rode loper bij de BAFTA’s, er werd tijdens de Olympische Winterspelen ook een sneak-peek geven van haar nieuwste film, Unbroken.

EPISCH DRAMA
Dit keer kruipt de beauty achter de camera’s en vertelt het verhaal van Olympiër Louis Zamperini die tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Amerikaanse luchtmacht zat.

Advertisement - Continue Reading Below

In mei 1943 sloeg het noodlot toe en stortte zijn bommenwerper neer boven de Stille Oceaan. Samen met twee andere bemanningsleden overleefde hij 47 dagen op de open zee in een reddingsvlot en werd daarna gevangen genomen en naar een Japans krijgsgevangenkamp gebracht.

Dé films die je deze maand niet mag missen >

OLYMPICS PREVIEW
In deze speciale Olympics Preview zie je de allereerste beelden uit de film, maar ook originele beelden van Zamperini tijdens de Olympische Spelen van 1936. Zijn motto? ‘To persevere is important I think for everybody. Don't give up. Don't give in. There's always an answer to everything.’ Wow. Als dit geen inspirerende film wordt.

Meest gelezen

Ook goed om te weten: de knappe bijrollen zijn voor Garrett Hedlund, Domhnall Gleeson en Jai Courtney. De Coen-broers zitten achter het prachtige scenario.

Unbroken draait begin volgend jaar in de bioscoop, maar met deze preview kun je je alvast heel erg gaan verheugen…