Oh no! Is Kate Hudson weer single?

Grijze wolken aan de horizon voor Kate Hudson en Matt Bellamy.

Volgens de laatste berichten is ons favoriete rock 'n roll-koppel uit elkaar. Snik. En dit keer lijkt het meer te zijn dan een ‘celeb-doet-verlovingsring-even-af'-gerucht.

EENZAME OSCARS
Kate en de frontman van Muse zijn al tijden niet meer samen gespot en ook dié ring om Kates vinger ontbreekt al geruime tijd. Extra bewijs: Tijdens de Oscars afgelopen zondag verscheen de actrice ook sans lief en verlovingsring.

Advertisement - Continue Reading Below

Katy Perry en John Mayer zijn ook verleden tijd >

Maar! Er is hoop. Een insider verklapt aan E! News dat we de officiële persverklaring van een breuk nog niet snel hoeven te verwachten: ‘Ze zijn oké. Ze hebben ups en downs, net als ieder koppel. Het is waar dat ze momenteel niet zo vaak samen zijn als normaal, maar ze werken er hard aan om hun relatie te verbeteren. Ze zijn optimistisch over de toekomst, houden veel van elkaar en willen het laten werken.’ Phew.

TROUWBELLEN?
Kate Hudson en Matt Bellamy leerden elkaar in 2010 tijdens het befaamde Coachella Festival kennen en hebben inmiddels zoontje Bingham Hunt (2) samen. In augustus 2011 ging Matt op zijn knieën voor de actrice. Nu maar hopen dat we Kate toch nog in die trouwjurk gaan zien.

Gezelliger nieuws: George Clooney is weer verliefd! >