Is jouw naam al Travoltified? Doen!

De grote misser die John Travolta maakte tijdens de Oscars geeft ons het leukste spelletje van de dag. Wat zeggen we, wéék!

Meer van Oscars
20 articles
Oscars 2018: wie krijgt de award voor beste film?
Dit is er dit jaar gebeurd met de Oscar leftovers
Casey Affleck
Waarom de Oscar-winst van Casey zo slecht is

Oké, even bijpraten. John Travolta – inclusief dat fout geverfde en gekapte kapsel van ‘m waar we ons al sinds Kerst 2012 ernstig zorgen om maken – kreeg één (we benadrukken: één) klusje tijdens de Oscars: Idina Menzel introduceren.

ADELE DAZEEM? REALLY?
Appeltje-eitje voor een man die een heel filmscript plus soepele dansmoves uit z’n hoofd kan leren zou je denken, maar och, niets bleek minder waar. De goede man kondigde de zangeres namelijk aan als Adele Dazeem.

Advertisement - Continue Reading Below

Ja, wij weten ook niet hoe. Wellicht had zijn haar er iets mee te maken. Bekijk het tenenkrommende moment vooral nog even hieronder…

More From Oscars
20 articles
Oscars 2018: wie krijgt de award voor beste film?
Dit is er dit jaar gebeurd met de Oscar leftovers
Casey Affleck
Waarom de Oscar-winst van Casey zo slecht is
Dit is Andrews lieve reactie op Emma's Oscar-winst
Donald Trump over de Oscars

 

Oké, dat was ongemakkelijk. Maar dat ieder nadeel z’n voordeel heb, blijkt maar weer. Er is namelijk door het tijdschrift Slate meteen een name generator in het leven geroepen, waarmee je je naam kunt ‘Travoltifie-en’. Hi-la-risch. Op social media gaat iedereen (inclusief sterren als Jessica Biel en Anna Kendrick) al helemaal los, maar het leukste is natuurlijk om 't zelf te proberen. Dus hop, Travoltify je naam hier >

Ook lachen: de beste gifjes van de Oscars 2014 >