Het laatste nieuws over de zwangerschap van Mila Kunis

Het grote babynieuws van Mila Kunis en Ashton Kutcher maakt velen tongen los. Dit moet je weten.

Oké, moet is wellicht een beetje overdreven, maar de piepkleine bundle of joy van Mila en Ashton laat ons toch niet onberoerd. Daarom delen we toch even de laatste nieuwtjes met je.

NIET GEPLAND
Zo weet een ingewijde aan Hollywoodlife.com te vertellen dat de kleine niet gepland was, maar dat ze ook niet verbaast waren dat het gebeurde (hmm, wat dat ook mag betekenen). Zelf hebben ze het nieuws nog niet bevestigd, maar wanneer People magazine laat weten dat het zo is, kun je er wel vanuit gaan dat er eind dit jaar een mini-Kutcher in de wieg ligt.

Advertisement - Continue Reading Below

DEMI MOORE IS NIET BLIJ
Wie daar niet zo blij mee is, is schijnbaar Ashtons ex-vrouw Demi Moore. Volgens een ‘insider’ is de 51-jarige actrice ‘radeloos’ en vindt ze het ‘een klap in haar gezicht’ dat hij geen gezin met haar wilde stichten, maar wel met Mila.

Dat Ashton haar ook niet heeft opgebeld om haar in te lichten over de zwangerschap is Demi volgens Showbiz Spy ook in het verkeerde keelgat geschoten. Vrienden van de actrice vrezen zelfs voor een 'zware emotionele tegenslag'. Poeh. Laten we dat laatste maar met een flinke korrel zout nemen.

Laat Demi het maar niet zien: de liefste foto’s van Mila en Ashton op een rij >