De modeserie waar IEDEREEN het over heeft

De (mode)wereld raakt er niet over uitgesproken: het aprilnummer van de Amerikaanse Vogue, met – jawel – Kim Kardashian en Kanye West op de cover. De Kimye droomdie uitkwam.

Anna Wintour kreeg uit allerlei hoeken kritiek te verduren voor het naar verluidt toegeven aan Kanye’s vele verzoeken ‘zijn’ Kim op de cover van het modeblad te slingeren. Maar Anna zou Anna niet zijn als ze zichzelf hier niet tegen wist te verdedigen. ‘As for the cover, my opinion is that it is both charming and touching, and it was, I should add, entirely our idea to do it,’ vertelt ze in het blad. ‘You may have read that Kanye begged me to put his fiancee on Vogue’s cover. He did nothing of the sort. Kanye is an amazing performer and cultural provocateur, while Kim, through her strength of character, has created a place for herself in the glare of the world’s spotlight, and it takes real guts to do that.’

Advertisement - Continue Reading Below

En toegegeven: betere promotie voor een random aprilnummer kun je je niet wensen, nietwaar? Vandaar dat één voor één, nieuwe kiekjes van de covershoot op internet opduiken. Dat maakt immer hongerig naar meer. Afgezien van de coverfoto met Kim en Kanye als innig omhelzend bruidspaar – waar zowel de Muppets (Kermiggy!) als James Franco en Seth Rogen direct een geniale parodie op maakten – zijn onderstaande foto’s inmiddels vrijgegeven.

De meningen zijn verdeeld, maar dat baby North in deze foto de show steelt, staat als een paal boven water. Wat jij?

Schokkend: North prefereert tweedehandsjes boven designerkleding >