Over L’Wren Scotts Hollywood-begrafenis

L’Wren Scott is gistermiddag in Los Angeles begraven in het bijzijn van familie en goede vrienden.

Vorige week was de modewereld in rep en roer door het overlijden van gewaardeerd modeontwerpster en vriendin van de sterren L'Wren Scott. Enkele dagen nadat het lichaam van de 49-jarige ontwerpster en partner van Rolling Stones-frontman Mick Jagger in haar appartement in Manhattan gevonden werd, bevestigde medisch onderzoek dat Scott zelfmoord heeft gepleegd.

Gistermiddag werd ze tijdens een besloten dienst in de Hollywood Forever Funeral Home in Los Angeles begraven. Zo’n zeventig mensen waren erbij, waaronder een groot deel van de Jagger-familie, zoals Jade en Georgia May Jagger. Ook goede vrienden van Scott, Nicole Kidman en Keith Urban, Ellen Barkin en Brian Adams, waren erbij.

Advertisement - Continue Reading Below

Tijdens de dienst werden herinneringen opgehaald en laatste eerbetonen gegeven door o.a. Mick Jagger en Scotts broer Randy Bambrough. Zo laat een woordvoerder weten. Jaggers dochters Karis en Jade en kleinkinderen Mazie en Zak droegen gedichten en psalmen voor.

Naar verluidt leed L’Wren Scott aan een zware depressie. Een woordvoerder van haar modehuis ontkende eerdere berichten dat het bedrijf in een financiële crisis zou zitten.

Lees nog even het prachtige facebookbericht (kippenvel) van Mick Jagger van vorige week >