Nicole Richie over waggelen op hakken en meer van zulks

Joehoe – Nicole Richie had een onderonsje met ELLE US’ creative director Joe Zee en daar rolden een paar bijzondere quotes uit. We praten je bij.

ELLE US’ Joe Zee hield een verkleedpartijtje met Nicole Richie en vuurde ondertussen wat stijl-gerelateerde vragen op haar af. En wat worden we daar wijzer van? Bijvoorbeeld dat de torenhoge hakken uit het Paris Hilton x Nicole Richie-tijdperk passé zijn (‘Er is niets charmants aan waggelen op hakken waar je je niet goed in voelt. Ik heb de regel dat ik altijd platte schoenen naar bruiloften draag’), de prints nog niet (‘Prints spelen een enorme rol in mijn leven’) en dat ze tegenwoordig ook schoolplein-proof outfits in haar garderobe heeft hangen (‘This is my take-the-kids-to-school-look’). En die look blijkt dan een jurk blijkt te zijn. Van Balmain. Met punthak eronder.

Advertisement - Continue Reading Below

GRAPPENMAKER
Sowieso is Nicole Richie de serieuste niet de afgelopen tijd, gezien ze ons een paar dagen geleden nog in het ootje nam met een fake foto van een paarse do (gevolgd door echte (?) purperen lokken).

Afijn, het hele interview lees je hier. Alvast een klein voorproefje:

Wat maakt een vrouw volgens jou intelligent?
 'Als ze zelfverzekerd is, een duidelijk idee heeft van wat ze wilt en dat ook achterna gaat. Het gaat om passie, maar het gaat ook om wat je daarmee doet – dat je je dromen volgt.’

Meest gelezen

Wanneer voelde jij je super smart?
When I stuck my arm up in the cow’s ass in The Simple Life.

Wat inspireerde je om een House of Harlow-sweater onder dit jurkje van Alexander Wang te dragen?
‘Ik heb dit eigenlijk van mijn dochter geleerd. Ze is het meest meisjeachtige meisje ooit, dus de enige manier waarop ik haar in de winter een beetje aangekleed krijg, is om koltruien onder haar jurkjes aan te trekken. Heel chic, vind ik.’

Scarlet Johansson was ook in voor een lolletje en coverde dit irritante nummer >