Is Beyoncé een grote Bey-atch?

Het personeel van Bergdorf Goodman is doodsbang voor Beyoncé.

Ze schijnt namelijk niet de gezelligste klant te zijn. Wanneer Beyoncé de drempel overloopt stokt de adem bij menig verkoper in de keel.

Afgelopen dinsdag was het weer zover en liep Queen B met haar assistent over de tassenafdeling en bestudeerde een Fendi-tas. Het personeel liep meteen op haar tenen, want Beyoncé staat erom bekend dat ze ervoor zorgt dat mensen worden ontslagen. Oef.

ONTSLAGEN
Het voorval dat iedere verkoper nu doet bibberen gebeurde vorig jaar toen Bey samen met Jay Z over de sieradenafdeling aan het struinen was. Een jonge verkoopster was zo in haar nopjes met hun bezoek dat ze een foto van het bekende koppel maakte en op haar twitterpagina slingerde. Grote.Fout.

Advertisement - Continue Reading Below

Beyoncé zocht het meteen hogerop en klaagde bij de bazen dat haar ‘privacy was aangetast’ (toch opmerkelijk voor iemand die al o-ver-al wordt gefotografeerd, maar dat terzijde). De vrouw stond meteen op straat.

Bey is een bey-atch? Laten we hopen van dat het meevalt. De woordvoerder van de zangeres heeft (nog) niet gereageerd op het nieuws...

Het laatste nieuws over de kersverse coupe van Beyoncé al gelezen? >