HOEVEEL krijgen celebs betaald om naar Coachella te gaan?

We hadden dus écht beroemd moeten worden.

Is een gratis festivalletje al fijn, sterren als Lea Michele en Vanessa Hudgens krijgen ook nog eens een flinke som toe om naar Coachella te gaan, zo weet Daily Mail te vertellen.

BIG BUSINESS
Kaartjes voor het befaamde festival in Indio (Californië) worden online ingeslagen voor honderden euro’s, maar sterren zouden sterren niet zijn als ze er geen goede deal uit zouden slaan.

Zo krijgt Lea Michele van Lacoste een flinke $20.000 bijgeschreven op haar bankrekening terwijl ze meedeint op de swingende deunen van OutKast en wordt Vanessa Hudgens al feestend rijker omdat McDonald’s(?) haar $15.000 in handen drukt. Ze moeten dan wel even kort hun bekende neus laten zien bij het festivalevent van hun sponsors, maar dat is natuurlijk peanuts.   

Advertisement - Continue Reading Below

KATE IS NOG AAN HET LEUREN
Breaking Bad-acteur Aaron Paul zoekt nog naar een sponsor en vraagt ook $15.000 en 2 VIP-passen. Fervent Coachella-ganger Kate Bosworth vraagt het dubbele, maar moet ook nog een geldschieter vinden.

Presentatrice Louise Roe is nog een ‘koopje’ onder de sterren en vraagt $5.000 en drie tickets.

Het Coachella Festival vindt dit weekend en het daarop volgende weekend plaats. Hou ‘m vanaf maandag hier voor alle foto’s en ins en outs.  

Als fraai warmmakertje: celebs @ het Coachella Festival 2013 >