De beste momenten @ Coachella 2014

This sh*t is bananas! Van Gwen Stefani’s verrassingsoptreden tot Beyoncé die plots het podium opduikt; het eerste weekend van Coachella Festival zat bomvol memorabele momenten.

Meer van Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je

1. Laten we beginnen met het optreden van Pharrell. De creatieve alleskunner haalde bijna iedereen met wie-ie ooit heeft samengewerkt het podium op. Wij noemen een Busta Rhymes, Puff Daddy, Snoop Dogg en zelfs Gwen Stefani, die net bevallen is en hiermee meteen even haar muzikale comeback maakte. Needless to say dat het niet veel beter werd dan deze show. Genieten met een hoofdletter G. Bekijk Gwen en Pharrell hieronder:

Advertisement - Continue Reading Below

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

2. Over gastoptredens gesproken, Beyoncé dook opeens al dansend naast zusje Solange Knowles het podium op. De twee swingden samen op Losing You van Solange en het was Te.Gek. Zien!

3. We houden het nog even in de familie, want ook Jay Z zorgde voor een grote surprise door met voormalige ‘rivaal’ Nas een showtje weg te geven. Oh ja!

4. Nog zo’n hoogtepunt: de reünie van Outkast. André 3000 en Big Boi stormden het podium op met het nummer Bombs Over Baghdad en daarna werd het publiek getrakteerd op een lange toer door hun oeuvre. Janelle Monae en Future doken op als suprise act en het was weer als vanouds geweldig. Jammer dus dat de mensen van Coachella na anderhalf uur abrupt een einde aan de spetterende show maakte door tijdsdruk…

Van de optredens door naar de opmerkelijke momenten die naast het podium gebeurden:

5. Het kan je haast niet zijn ontgaan: tijdens een groot H&M-feest maakte Alexander Wang bekend dat-ie de nieuwe gastontwerper van de modeketen is! Op 6 november hangt de collectie in de rekken, maar hou ELLE.nl uiteraard in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

6. Leonardo DiCaprio die helemaal losgaat op het festival. Onbetaalbaar. Kijk maar (en ja, dit is 'm écht)...

Dit was toch een indrukwekkendere move Leo:

 

7. Katy Perry en Robert Pattinson werden weer samen gespot. Als vrienden of toch meer…? Het blijft gissen.

8. De outfits! Och de oufits… Coachella blijkt immer een poel van prachtige festivalkledij. Bekijk hier alle celebritylooks >