12 dingen die je nog niet wist over Emma Watson

12 interessante weetjes op een rij.

1. Emma Watson is eigenlijk Frans, ze werd namelijk op 15 april 1990 in Parijs geboren en woonde daar tot haar vijfde. Haar volledige naam luidt dan ook: Emma Charlotte Duerre Watson.

2. Emma Watson is dol op sporten en is dan ook enorm goed in hockey, tennis en verschillende vormen van dans.

3. Haar favoriete acteurs zijn Johnny Depp en Julia Roberts.

4. Emma Watson had nog nooit in een film gespeeld of auditie gedaan voordat ze de rol van Hermelien in de Harry Potter-films kreeg. Schrijfster J.K. Rowling wilde Emma al nadat ze haar eerste screentest had gezien.

Advertisement - Continue Reading Below

5. Tijdens de eerste jaren op de Harry Potter-set was Emma hopeloos verliefd op tegenspeler Tom Felton (Draco Malfidus). Vele die-hard Harry Potter-fans hopen dan ook dat de twee ooit een koppel worden en noemen ze zelfs liefkozend Dramione.

 

 

6. Dat dat ooit nog gaat gebeuren is echter niet waarschijnlijk. Tom is al jaren gelukkig met Jade Olivia en Emma date momenteel met Oxford-student en rugbyspeler Matthew Janney.

Meest gelezen

7. Emma’s lievelingskleur is lichtblauw.

8. De alleskunner is onlangs ook nog eens een professionele yoga-instructrice geworden. Echt.

9. Emma Watson werd vorig jaar tot ‘meest gevaarlijke ster’ op internet verklaard. De reden? Hackers gebruikten haar naam voor het verspreiden van virussen. Blijkbaar werd er zoveel naar Emma gegoogled dat ze haar het perfecte target hiervoor vonden…

10. Emma’s favoriete film is Notting Hill en haar favoriete tv-serie is Friends.

 

11. Emma houdt 4 dagboeken bij; één voor schetsen, één voor haar dromen, één voor nachtelijke ideeën en schrijfsels en één voor werkzaken.

12. Emma was de bestbetaalde actrice in 2010 en is nu zo'n € 45(!) miljoen waard.