Sneak listen: een zingende Miranda Kerr

Miranda Kerr pulled een Cara’tje; we kondigden het al aan. En nu is het bewijs daar.

Meest gelezen

Even een resumeetje voordat je op play drukt. De voormalig Victoria’s Secret Angel was er wel voor te porren om mede-Aussie (van Ierse komaf, maar toch), zanger Bobby Fox, een kleine publiciteitsboost te geven voor zijn aanstaande debuutalbum The Fantastic Mr Fox. Het nummer waarvoor Miranda achter de mic kroop, is You’re The Boss, origineel een duet van Elvis Presley en Ann-Margret, bedoeld voor de 1964-film Viva Las Vegas.

Advertisement - Continue Reading Below

OH DADDY HEY, YOU ARE THE KING
‘It’s just a bit of fun,’ laat Miranda over het project los. ‘They approached me and I said, 'I'm not a singer'. But they said, 'We know, but you sang on that commercial’. Commercial? Jazeker, Miranda maakte haar zangdebuut al eerder, in een Japans reclamespotje voor icetea in 2012. Uiteindelijk ging Miranda dan ook maar overstag, op voorwaarde dat als ze het eindresultaat verschrikkelijk zou vinden, het nummer nimmer het daglicht zou zien.

Meest gelezen

Blijkbaar is Miss Kerr best oké met haar geleverde zangprestaties, want zie daar: een heule korte audio-sneak listen (klik hier). Oordeel vooral even zelf.

Voor wie bang is dat er een heuse carrièreswitch aan zit te komen; Miranda blijft bij haar leest. ‘Not a career change, just a bit of fun!’ tweette ze eerder al. Op 4 mei gaat de clip officieel de charts in en kunnen we het hele lied bewonderen.