De guilty pleasure voor vanavond: Yolanthe’s realityserie

ELLE spiekte al eens in het drukbezette leven van Yolanthe Sneijder-Cabau, maar vanavond krijgt heel Nederland die kans.

Dan gaat haar eigen realitysoap, Yolanthe, van start. Een slimme zet, waarmee Yolanthe wil laten zien dat haar leven heus niet alleen uit shoppen bestaat. Zo zien we wat voor noeste arbeid ze verricht voor haar prachtige stichting tegen kindermisbruik, Free a Girl, en hoe ze de laatste hand legt aan haar eigen sieradenlijn.

WES & YO
‘Ik wilde het beetje privé dat ik nog heb, beschermen. Wesley zei echter dat het een mooie kans is om te laten zien wat er allemaal speelt en waar ik allemaal mee bezig ben. En hoe ik echt ben, in plaats van wat media over mij creëren.’ Aldus Yolanthe tegen RTL.

Advertisement - Continue Reading Below

Verwacht echter niet dat je ‘Wes’ constant in zijn voetbaltenue ziet rondrennen, de voetballer zorgde er zoveel mogelijk voor dat-ie buiten de camera’s bleef, op een paar meningsverschillen met ‘Yo’ die er wel werden gefilmd na. Tja, het moet toch een beetje juicy blijven.

Yolanthe is vanaf vanavond om 21.30 uur te zien op SBS6. Op 5 juni is op de EO bovendien Yolanthes Free a Girl-documentaire Seks voor 5 Euro te zien, die vorige maand in première ging op het Movies That Matter Festival.

ELLE voelde Yolanthe ook al eens goed aan de tand… >