Cara Delevingne & Michelle Rodriguez zijn uit elkaar

Was het een publiciteitsstunt? Of is er echt liefdesverdriet? Feit is: Cara Delevingne en Michelle Rodriguez zijn geen koppel meer.

Verschillende bronnen beweren dat de twee voorgoed uit elkaar zijn. Er gaan wat roddels dat het slechts om een publiciteitsstunt zou gaan, en anderen beweren weer dat de twee echt door een verdrietige break-up gaan. De redenen lopen echter nogal wat uiteen.

> Zo zou Cara zus, Poppy Delevingne, totáál niet blij zijn geweest met de relatie. Ze zou Michelle een ‘slechte invloed’ hebben gevonden en haar zusje meerdere malen hebben gepusht om haar te dumpen.

Advertisement - Continue Reading Below

> Anderen zeggen weer dat Bradley Coopers liefje, Suki Waterhouse, roet in het eten gooide. Blijkbaar zou Michelle ‘enorm jaloers’ op die gezellige kiekjes van Cara en Suki en er genoeg van hebben dat het topmodel sleepovers heeft met de mede-Brit. Hmm…

> Een aannemelijkere reden voor de breuk is de grote afstand tussen de twee. Michelle woont in Los Angeles en Cara in Londen. Bovendien zouden hun drukke agenda’s ook niet echt bevorderlijk zijn geweest voor de relatie.

> Als laatste is er nog het leeftijdsverschil: Cara is 21 en Michelle is 35. Het topmodel zou de relatie dan ook wat minder serieus nemen dan de actrice.

Tja, on to the next one dan maar?

Robbie Williams heeft gezelliger nieuws! >