Wordt Rihanna's Instagram-account geblokt vanwege pikante foto's?

That's a first. Instagram tikt Rihanna op de vingers en dreigt haar account te blokkeren als ze doorgaat met het posten van té pikante plaatjes.

Dat RiRi niet vies is van een beetje naakt, blijkt maar weer uit haar laatste project: een serie in het Franse mannenblad Lui (véél kittige en vooral topless foto's). Trots als ze is, deelt Rihanna alles wat ze doet via haar Instagram-account. Tot grote vreugde van haar volgers. Tot grote ergernis van Instagram zelf.

De foto-app is het goed zat. Koud nadat Rihanna gisteren oa haar pittige Lui-foto's had gedeeld, had Instagram de beelden alweer verwijderd. Mét een flinke tik op de vingers: haar profiel wordt verwijderd als ze door blijft gaan met het posten van naaktfoto's.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar. Laat Rihanna nou nog een Twitter-account hebben, met een volger of 35 miljoen. U begrijpt: copy-paste-post en de wereld is weer op de hoogte. Wel moest @badgalriri Instagram nog éven een dikke middelvinger teruggeven. Ze postte een bijzonder kuise, haast onherkenbare foto van zichzelf, met de woorden: 'The next magazine cover, if it was up to Instagram'. Hoei.

 

Wat zou Rihanna's nieuwe liefje hiervan vinden?