Dé vrijbrief voor het kopen van designitems

Altijd op zoek naar nieuwe redenen om het kopen van design te kunnen ‘goedpraten’? Lees dan vooral even verder.

Van design wordt een mens namelijk blij. En ja, dat is onderzocht. HTC heeft de keiharde cijfers. Dankzij haar onderzoek ‘Design makes you Happy’ weten we namelijk dat:

> Producten die mooi én functioneel zijn leiden tot positieve gevoelens en negatieve gevoelens als boosheid en ergernis met 29 procent verminderen.

> Puur functionele producten (die geen schoonheidsprijs verdienen), gevoelens als neerslachtigheid met 23 procent versterken.

Advertisement - Continue Reading Below

HTC ONE M8
Ha! Kom maar door met die designertas dus. Scheelt je weer bezoekjes aan Dokter Rossi (lees: bakken met geld). En wat dacht je van een designer smartphone aan je oor? Enter de HTC One M8. Een gloedjenieuw toestel, gebaseerd op de awardwinnende HTC One, maar dan met een design waar wij – inderdaad – blij van worden. En wel hierom:

> Het toestel is de allereerste gemaakt uit één stuk geborsteld aluminium en dat is duurzamer, want: makkelijker afbreekbaar, maar vooral: retemooi.

Meest gelezen

> Hallo retro design flip-cover!

> De HTC One M8 is een smarty pants. Motion Launch detecteert de omgeving, zodat je interactie kunt hebben met je telefoon zonder dat het scherm aan staat, door twee keer op het scherm te tikken schakel je het scherm aan en uit en Auto Answer zorgt ervoor dat je, zonder het scherm aan te raken, een telefoontje kunt beantwoorden door het toestel simpelweg naar je oor te brengen.

> Dubbele speakers met nieuwe versterkers – en nu komt het: – aan de voorzijde. Lijkt logisch, maar kijk maar eens om je heen hoe vaak mensen hun telefoon moeten omkeren zodra ze optimaal geluid willen horen…

> Dankzij ‘s werelds eerste Duo Camera met HTC’s innovatieve UltraPixel-module kun je in alle lichtomstandigheden geweldige foto’s maken. Ja, ook selfies, dankzij de 5MP ultrawijde front-facing camera. Pak van ons hart.

> En – zo is ons net door HTC ingefluisterd – de M8 komt binnenkort, naast de kleuren Gunmetal Grey en Glacial Silver, zelfs uit in Amber Gold, voor wie het allemaal niet stijlvol en onderscheidend genoeg kan zijn.

De HTC One M8 is nu verkrijgbaar voor € 699 exclusief abonnement.

PS Hou ELLE.nl de komende weken in de smiezen. We mogen twee exemplaren verloten!

Sponsored by HTC