De raarste film van vorig jaar krijgt een vervolg

Spring Breakers schreeuwde natuurlijk om een evenzo gave sequel.

Meest gelezen

En die komt er nu!

De ongetwijfeld heerlijke prent heeft zelfs al een naam: Spring Breakers: The Second Coming. Oh, mogen we even een heel klein vreugdedansje doen.

Het script ligt er trouwens ook al en de regisseur wordt dit keer de briljante Jonas Åkerlund, wiens werk je geheid hebt gezien, want het filmische genie zit bijvoorbeeld achter de Paparazzi- en Telephone-clip van Lady Gaga. De Zweed volgt hiermee Harmony Korine, die achter de eerste film zat.

Advertisement - Continue Reading Below

BRING JAMES BACK!
Of James Franco terugkeert als de hysterische rapper Alien is nog niet bekend – oh, laat het zo zijn! – en ook de andere rollen zijn nog niet vergeven. Wat we wel weten is dat dit keer de vakantievierende tieners te maken krijgen met een extreme, militante christelijke sekte die ze probeert te bekeren. Klinkt als een even bizar verhaal als de eerste versie dus.

Producer van Spring Breakers 2, Vincent Maraval, verklapt verder aan Screen Daily: ‘It's not a direct sequel, although there are allusions to some of the characters in the original.' De nieuwe cast zal dan ook een mix worden van oude en nieuwe karakters. Spannend!

Meest gelezen

Als toetje, omdat je nooit genoeg Alien in je leven kunt hebben, de beste momenten van James Franco in Spring Breakers. Graag gedaan.

 

Op deze nieuwe prent van Brad Pitt en Angelina Jolie kunnen we ook niet wachten >