Is Bradley Cooper een enorme eikel?

Bradley Coopers ex-vrouw, Jennifer Esposito, klapt uit de school.

Chic is het zeker niet, maar blijkbaar moest Jennifer Esposito publiekelijk even haar hart luchten. De 41-jarige actrice heeft een autobiografisch boek geschreven, genaamd Jennifer’s Way, en daarin neemt ze geen blad voor de mond.

‘A MASTER MANIPULATOR’
Wat vooral opvalt: haar alinea’s over ex-man Bradley Cooper, met wie ze heel kort van december 2006 tot mei 2007 getrouwd was. Ze noemt de acteur niet bij naam, maar iedereen kan raden dat het over de American Hustle-ster gaat.

Advertisement - Continue Reading Below

Jennifer schrijft dat ze uit werd gevraagd door ‘een man’ en dat ze meteen een reeks aan rode vlaggen besloot te negeren. Ze ging toch met ‘m op date, omdat ze dacht dat de relatie geen toekomst zou hebben: ‘He was funny, smart, cocky, arrogant and a master manipulator, and I didn’t necessarily find him that attractive.’ Aldus de actrice in het boek.

Daarna vertelt ze verder over de tijd dat ze een koppel werden, en ze zijn andere kant leerde kennen: ‘He has a mean, cold side and his personality could flip on a dime.’ Oef.

Meest gelezen

Toch stapte ze met ‘m in het huwelijksbootje, maar al snel bleek dat het in de relatie alleen maar om hem moest draaien: ‘Within days, my relationship hit an all-time low, and within a week it was over. Abruptly, rudely, and with the exact callousness that I’d come to expect from him.’

Ouch. Dat is toch niet de immer lachende Bradley Cooper die we op de rode loper zien. Zelf heeft Bradley trouwens altijd zijn mond gehouden over zijn korte huwelijk met Jennifer en zei er in 2011 alleen tegen Howard Stern over:

It was just something that happened. The good thing, we both realized it. … Sometimes you just realize it. It just wasn’t right.

We zijn benieuwd of dit verhaal nog een staartje krijgt…

Ook Matthew McConaughey schijnt in real life ver-schrik-ke-lijk te zijn >