Koud kunstje van Dolce & Gabbana

Als er ergens een feestje is, zijn de heren Dolce & Gabbana er als de kippen bij. De twee ontwierpen een ijsje ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van Magnum.

Magnum is jarig. En dat zal de wereld weten. De ijsjesboer van Italiaanse komaf besloot landgenoten Domenico Dolce en Stefano Gabbana uit te nodigen het feest mee te vieren, en het wereldberoemde designerduo een eigen ijsje te laten 'ontwerpen'.

Ook designers Zac Posen en Karl Lagerfeld gingen al eens met Magnum in zee >

ALS MONICA BELLUCI EEN IJSJE WAS
Wat je je hierbij moet voorstellen? Muze Monica Bellucci op een stokje. Figuurlijk dan, hè. Op het recept staat witte chocolade voor het smakelijke jasje en vanilleijs en stukjes donkere chololade en pistachenootjes als verrassing aan de binnenkant. Needless to say dat dit dus de favoriete ijsingrediënten van de ontwerpers zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

Geen high-fashion ijsje zonder dito verpakking. D&G ontwierpen ook een Magnum-doosje met Siciliaanse feel voor hun limited edition ijs, geheel in stijl met hun spring/summer 2014-collectie vol Siciliaanse Zagara-sinaasappelbloesem, smaragdgroene perenplanten en rode vruchten.

In de zomer van 2014 is de bevroren lekkernij te koop.

Ondertussen gaan Dolce & Gabbana ook nog 'even' in beroep tegen gevangenisstraf >