De Solange Saga: waarom we geen antwoorden gaan krijgen

Laten we ons teveel meeslepen in het hele Jay Z vs Solange vs Beyoncé-gedoe? Ja.

Oké, wij zijn de eersten om toe te geven dat ook wij je de afgelopen dagen iedere update van Het Liftincident voor hebben voorgeschoteld – bijna iedere dan. Dat die bizarre tweet van Solange nep zou zijn, kon je natuurlijk van mijlenver zien aankomen.

Maar toen we vanochtend de zoveelste schreeuwende headline over het gebeuren langs zagen komen, waren we er een beetje klaar mee. Want dit staat nu wel als een paal boven water: we gaan geen antwoorden krijgen.

Advertisement - Continue Reading Below

Tuurlijk, het was een heftig filmpje. En we hadden het zeker niet zien aankomen. Maar nu na Beyoncé ook Jay Z op Instagram foto’s van hem en Solange heeft geslingerd, kunnen we maar tot één conclusie komen: het zit weer goed tussen die twee.

Waarom Solange zo uithaalde naar de rapper zal voor eeuwig Het Grote Mysterie Van Het Met Gala 2014 blijven en wellicht moeten we ook maar niets zoeken achter het feit dat Solange foto’s van haar en Beyoncé van haar instagrampagina verwijderde. Ze heeft immers vandaag alweer een throwback-snapshot van zichzelf en haar zus gepost.

En dat Beyoncé haar getatoeëerde trouwring aan het weglaseren is? Tja, daarover kunnen we alleen maar speculeren. Laten we ons gewoon enorm gaan verheugen op die gezamenlijke On The Run-tour van Beyoncé en Jay Z en nog maar eens dat gezellige filmpje van Solange en Bey @ Coachella op repeat zetten.

Zien: onze favoriete Beyoncé & Jay Z-momenten op een rij >